sportal.bgснимка: БулфотоОтборът на Байерн (Мюнхен) ще преследва своя шести трофей в Шампионската

...
sportal.bgснимка: БулфотоОтборът на Байерн (Мюнхен) ще преследва своя шести трофей в Шампионската
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен не остави шанс на Лион и ще спори за трофея в Шампионската лига

sportal.bg

фотография: Булфото

Отборът на Байерн (Мюнхен) ще преследва своя шести трофей в Шампионската лига, откакто надигра Лион с 3:0 на “Жозе Алваладе ” в полуфиналната фаза на шампионата. Над всички на терена беше отчелият се с два гола Серж Гнабри (18’, 33’), до момента в който водещият изпълнител в състезанието Роберт Левандовски (88’) също беше прецизен. Така баварците се класираха за 11-ия си край в КЕШ/ШЛ, с което се изравниха с Милан на втората позиция в това отношение след Реал Мадрид (16). Те за повторно стопираха " хлапетата " на крачка преди решителния дуел, като сториха това и през 2010 година На финала в неделя Байерн ще се изправи против различен френски тим - Пари Сен Жермен.

Както се очакваше, и двамата треньори заложиха на същите сформира от четвъртфиналните и осминафиналните им мачове. Така Руди Гарсия отново бе подредил състава си в 3-5-2, като двамата в офанзива бяха Карл Токо-Екамби и Мемфис Депай, докато Муса Дембеле влезе в игра като запаса.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР